Referenties van ’t Huis

Voor je iemand in huis haalt wil je natuurlijk weten wat anderen er over te zeggen hebben.

Deze mensen en bedrijven waren alvast tevreden!

Ik heb ondertussen al verschillende malen met Nele samengewerkt oa om medewerkers te selecteren voor leidinggevende functies bij CKG De Schommel. Ik werk zeer graag samen met haar omwille van haar gedrevenheid en professionaliteit. Elke opdracht doet ze met veel passie, waarbij ze enorm ondersteunend is. Ze heeft een heldere kijk op mensen en kan talenten goed detecteren. Soms was ik verbaasd van haar analyses maar achteraf bleken die steeds te kloppen. Ik heb zeer veel vertrouwen in haar advies!

Werkpunten brengt ze zo aan dat je er echt mee aan slag kan. Als leidinggevende krijg je bruikbare tips op maat en ideeën om medewerkers te coachen zodanig dat ze in hun kracht komen.

A. de Souter

Directeur Personeel, CKG De Schommel

Ik leerde Nele kennen als consultant voor Acerta. Ik was zeer tevreden over haar eerste opdrachten voor onze vzw. Ondertussen hebben wij al heel wat assessments en coachingprojecten aan haar toevertrouwd.

Nele kan zich perfect inleven in de visie en werking van vzw Curando en geeft ons zo steeds goed advies. Zij kent ondertussen ook de leiderschapsstijlen en persoonlijkheden van onze verantwoordelijken en zorgt voor adviezen die hiermee rekening houden.  Dit geeft mij het volste vertrouwen in onze samenwerking.

D. Lips

Algemeen directeur, Curando

Voor de selectie van enkele nieuwe interne functies was ik op zoek naar een frisse wind in onze selectieprocedure. Ik contacteerde Nele na referentie van een vriend. Telefonisch was voor mij snel duidelijk: deze mevrouw weet waar ze mee bezig is. Ze verkoopt niks en hoeft ook niks te verkopen en ik voelde meteen dat dit goed zou werken.

Nele was erg duidelijk en stipt, maar was ook warm, professioneel, ervaren, ze heeft een grote mensenkennis… En dat allemaal zonder ingewikkelde consultancy-woorden. Very hands-on. Daar houden wij bij Onafhankelijk Leven vzw van !

K. Depauw

Algemeen Directeur, Onafhankelijk leven

Ik vond de professionaliteit van het loopbaantraject hoog. Nele heeft kennis van zaken, een open en geïnteresseerde houding, straalt vertrouwen en warmte uit en beheert de ‘kunst’ van het coachen. Ze is iemand die energie heeft én geeft, en positiviteit uitstraalt. Bovendien heeft ze een goed helikopterzicht op de situatie en maakt goeie analyses.

Nele voelt goed aan waar er nog twijfels zijn en werkt hierop verder, zodat je toch nog even uitgedaagd wordt om uit je comfortzone te stappen en ervoor te gaan. De juiste persoon op het juiste moment. Het is nu aan mezelf om er volledig voor te gaan!

S. Beirnaert

Maakte de overstap naar zelfstandig fotografe

Twee hoofdverpleegkundigen bij ons in het woon-zorgcentrum Kannunik Triest gaven aan wat vast te lopen in hun functie als leidinggevende. We boden hen een coachingstraject bij Nele aan en het resultaat was heel positief voor allebei! Ze voelen zich gesteund en gesterkt om hun opdracht als verantwoordelijke verder op  te nemen.

Nele slaagt erin om een spiegel voor te houden en zet mensen aan het werk met wat zij zelf zien als aan te pakken.

G. Buysse

Directeur, WZC Kannunik Triest

In een klein team zoals dat bij Cohousing Projects is de perfecte match vinden erg belangrijk. Nele zorgde voor een eerlijke en doorgedreven screening op de juiste competenties en kenmerken afgestemd op onze profielbeschrijving.

De  feedbackmomenten tijdens de eerste werkweken en aangepaste managementstips waren een grote meerwaarde voor ons en de startende werknemers

E. Tanghe

Zaakvoerder, Cohousing Projects

Als werkgevers in een zelfstandige praktijk met 9 werknemers zijn wij niet van alle markten even thuis. Eerdere sollicitaties deden we alleen of met een collega, maar deze keer werkten we met Nele samen in de zoektocht naar een nieuwe assistente. Een hele wereld van mogelijkheden, tips en tricks ging voor ons open.  Zij adviseerde en ondersteunde ons in de screeningsgesprekken en maakte een analyse op van de verschillende profielen. Ze had een prettige uitwerking op de sollicitanten die duidelijk doorhadden dat ze met iemand te maken hadden die wist wat ze deed. Wat de sfeer zeer ten goede kwam. Ook kon ze de vinger leggen op zere plekken die wij niet zo gauw zagen of zette ze een onopgemerkte meerwaarde in de verf. Achteraf kregen we duidelijk gemotiveerd advies in welke richting we onze keuze best stuurden. Nele hielp ons nadien echter ook goed op weg met adviezen om de inwerkperiode op maat van onze nieuwe werknemer aan te pakken. Dat advies is een echte meerwaarde. Deze hele samenwerking is een enorme meerwaarde.

Later hebben we haar dan ook gevraagd om het geheel nog iets door te trekken en heeft ze ons geholpen om ons evaluatiesysteem up te daten. Na een paar work shops met het hele team slaagde ze erin een kapstok op te stellen waarmee werknemers jaarlijks getoest en geëvalueerd kunnen worden. Aangezien het ‘samen’ werd opgesteld kan iedereen zich erin vinden en wordt de evaluatie merkelijk waardevoller. Groei en evolutie kunnen goed in kaart gebracht worden; het tijdperk dat de evaluatie een formaliteit was is voorbij. Wij zijn zeer enthousiast !

J. & L. De Paeter-Braeckman

Orthogoes

Nele ondersteunde Cultuurconnect bij een delicaat personeelsprobleem. Ze voerde gesprekken met alle betrokkenen die vertrouwen gaven in het proces. Ze gaf de organisatie een genuanceerd en toch duidelijk advies.

B. Beuten

Directeur, Cultuurconnect

De gesprekken met Nele waren absoluut verrijkend. Aan de hand van geformuleerde eigen ervaringen ontdekte ik nieuwe opportuniteiten die ik in concrete acties kon omzetten. Door deze gesprekken was er ook een vorm van introspectie en kwam ik tot een beter zelfinzicht.

Echt inspirerend !

B. Anthonis

Directeur, FOD Economie

Wat we doen

Talent Assessments

Op zoek naar nieuw talent voor je bedrijf?

Talent Coaching

Je hebt al een bom aan talent in je bedrijf maar wil zorgen dat er een constante groei is?

Talent Development

Talent klaarstomen om je werknemers in sleutelposities op te volgen

Nele De Ridder
Coach & Consultant

+32 (0) 477 96 11 31
nele.deridder@t-huis.be

Meersstraat 20
B-9230 Wetteren

© 2022 - 't Huis Coaching & Consulting
Privacybeleid