Stress & Burn-Out

Stress & Burn-Out Coaching

Voor wie?

Stress & burn-out coaching is vaak iets waar aan gedacht wordt als een van de werknemers dreigt uit te vallen of net uitgevallen is. Hoe ga je hier mee om en hoe zorg je er voor dat je je werknemer niet verliest?

Hoe werkt het?

Eerst bespreken we samen wat de context is van de hulpvraag: wie is de werknemer en wat is er gebeurd? We geven je een heel praktisch stappenplan mee van wat je kan verwachten tijdens de coaching.

Het intakegesprek van de werknemer gebeurt steeds mét de werkgever erbij. Tijdens dit gesprek kunnen de verwachtingen van beide kanten uitgesproken worden en maken we afspraken over bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie. Beide partijen zijn op deze manier actief betrokken bij het coachingsproces.

Stress en burn-out coaching is een complexe manier van coachen omdat we op alle vlakken (cognitief, lichamelijk, emotioneel) streven naar een betere balans.

Nele ondersteunde Cultuurconnect bij een delicaat personeelsprobleem. Ze voerde gesprekken met alle betrokkenen die vertrouwen gaven in het proces. Ze gaf de organisatie een genuanceerd en toch duidelijk advies.
B. Beuten

Directeur, Cultuurconnect

Wat we doen

Talent Assessments

Op zoek naar nieuw talent voor je bedrijf?

Talent Coaching

Je hebt al een bom aan talent in je bedrijf maar wil zorgen dat er een constante groei is?

Talent Development

Talent klaarstomen om je werknemers in sleutelposities op te volgen

Nele De Ridder
Coach & Consultant

+32 (0) 477 96 11 31
nele.deridder@t-huis.be

Meersstraat 20
B-9230 Wetteren

© 2022 - 't Huis Coaching & Consulting
Privacybeleid