Successieplanning

Wat is het?

Wanneer werknemers op belangrijke functies (plots) wegvallen kan dat voor vervelende situaties zorgen.
Wie vult de functie op? Heb je het nodige talent al in huis en is deze persoon er op voorbereid om de fakkel over te nemen? Op voorhand nadenken over deze situaties is successieplanning

’t Huis kan je helpen met een grondige strategie uit te werken waarbij je niet voor verrassingen komt te staan als er iemand wegvalt.

Hoe werkt het?

Op voorhand kijken we naar wat de potentiële uitdagingen zijn voor je sleutelfuncties en welk talent je al in huis hebt. Vandaar werken we een grondige strategie uit zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook bij successieplanning vertrekken we vanuit de talenten van het individu. Waar krijgen ze energie van en waar liggen ontwikkelkansen?

Denk bijvoorbeeld aan: pensioneringen binnen je leidingsteam, een groeiend team dat gesplitst wordt, zwangerschappen, …
Als je hier op voorhand over nadenkt heb je nog voldoende tijd om het aanwezige talent in je organisatie goed voor te bereiden. Zo sta je niet voor een plots gemis en kan je overgangen steeds soepel laten verlopen.

 

Nele kan zich perfect inleven in de visie en werking van vzw Curando en geeft ons zo steeds goed advies. Zij kent ondertussen ook de leiderschapsstijlen en persoonlijkheden van onze verantwoordelijken en zorgt voor adviezen die hiermee rekening houden.  Dit geeft mij het volste vertrouwen in onze samenwerking.

D. Lips

Algemeen directeur, Curando

Wat we doen

Nieuw talent

Op zoek naar nieuw talent voor je bedrijf?

Talent in Huis

Je hebt al een bom aan talent in je bedrijf maar wil zorgen dat er een constante groei is?

Successie Plannen

Talent klaarstomen om je werknemers in sleutelposities op te volgen

Nele De Ridder
Coach & Consultant

+32 (0) 477 96 11 31
nele.deridder@t-huis.be

Gaverstraat 55
B-9270 Kalken

© 2017 - 't Huis Coaching & Consulting 
Privacybeleid

Let's Get Noticed