Op zoek naar Talent

Talent Assessments

Voor wie?

Je bent op zoek naar iemand om een specifieke functie in te vullen en wil graag weten wie de perfecte kandidaat is op die plek. Aan de hand van diepgaande oefeningen en assessments bepalen we voor jou wie er het beste past.

Je krijgt bij ons méér dan enkel een naam op een stukje papier! We begeleiden je doorheen heel het proces met een transparante en persoonlijke aanpak.

Hoe werkt het?

We bespreken samen eerst de praktische zaken:
⇒ Wat is het doel van de assessments?
⇒ Hoe zit het bedrijf in elkaar en waaraan voldoet de perfecte kandidaat volgens jou?

Vervolgens stuur je de contactgegevens van de kandidaten door en nemen wij het volledig van je over. We nemen contact op, geven de nodige uitleg, maken afspraken en doen waar we goed in zijn – mensen analyseren!

Na de talent assessments krijg je van ons feedback en een uitgebreide analyse op maat. Ook geven we je mee wat volgens ons de beste kandidaat is en hoe je hem of haar het best begeleidt tijdens de eerste weken en maanden.

Een hele wereld van mogelijkheden, tips en tricks ging voor ons open! Nele adviseerde en ondersteunde ons in de screeningsgesprekken en maakte een analyse op van de verschillende profielen. Ze had een prettige uitwerking op de sollicitanten die duidelijk doorhadden dat ze met iemand te maken hadden die wist wat ze deed, wat de sfeer zeer ten goede kwam. 

Nele hielp ons nadien ook goed op weg met adviezen om de inwerkperiode op maat van onze nieuwe werknemer aan te pakken. Dat advies is een echte meerwaarde. Deze héle samenwerking is voor ons een enorme meerwaarde!

J. & L. De Praeter-Braeckman

Orthogoes

Wat we doen

Talent Assessments

Op zoek naar nieuw talent voor je bedrijf?

Talent Coaching

Je hebt al een bom aan talent in je bedrijf maar wil zorgen dat er een constante groei is?

Talent development

Talent klaarstomen om je werknemers in sleutelposities op te volgen

Nele De Ridder
Coach & Consultant

+32 (0) 477 96 11 31
nele.deridder@t-huis.be

Meersstraat 20
B-9230 Wetteren

© 2022 - 't Huis Coaching & Consulting
Privacybeleid